tisdag, mars 13, 2007

Kulturell

Jaha då har man varit lite kulturell då. Var på teater med klassen i måndags, vi såg "Mina barn- andras ungar" på Krsds teater. Den varade i en timme och femton minuter men det kändes typ som 20 minuter den var väldigt rolig. De förklarar sin pjäs så här: En föreställning om generationskonflikter. Mamman tar dotterns kläder för att se ung ut. "Det är ju jag som har betalat den!" Den hurtiga släkten kommer på besök till satanisten. De har tagit med en present, en rutig klänning. " Man blir glad av rutigt" Eller föräldrarna som har tröttnat på sin dotter och vill lämna av henne nånstans. Men skolan saknar resurser, fritidsförvaltningen har visserligen en satsning på ungdomar men prioriterar pojkar i år . På Barn- ungdoms psyk (BUP) är det kö. Vakterna i centrum vill ha med henne att göra. Vad gör man....? Detta är en turnerande teater grupp som gör succé med humoristiska shower med satir, musik och sketcher. Den var verkligen sevärd.

Jag och T var på teater förra året och såg Rikard III den var bra den med men det var mer för äldre kändes det som, man kände inte att man passa in bland kostymnissar och damer i fina kläder. Men det var helt klart en upplevelse det med.

Jag rekommenderar varmt teatern det är inte bara gammal käringar och gubbar där det finns även lite lättsammare pjäser för oss lite yngre så fnys inte åt teatern innan du upplevt det själv......

Inga kommentarer: