lördag, mars 13, 2010

London dag 4

Vår sista dag i London lite tråkigt men receptionisten på hotellet tycket nog det var skönt att vi reste för han och Tonny kom inte riktigt överens om man säger så... Dagen började med frukost och efter det gick vi upp på rummet och packade våra väskor. När vi var klara lämnade vi hotellet och gick till Paddington tågstation där vi låste in vår väska och senare tog tunnelbanan ut till Towern.











När vi väl var ute vid Towern efter en resa som kändes som om den tog halva dagen gick vi en runda och kollade på Towern och sedan gick vi över Tower bridge turen där ute blev ganska kort både för att vi inte hade så mycket tid på plus att det var ganska dåligt väder.











Vi tog tunnelbanan in till Oxford Street där vi gick på min nya favoritaffär Primark, där var jätte billigt... Hade vi haft lite mer tid hade vi nog gått där längre men nu blev det en ganska kort tur, tyvärr. Efter klädshopping tog vi en röd dubbeldäckare in till Piccadilly circus där vi gick i affärer bl.a. en Whisky affär. I ovanför ingången till ett rum där den äldsta whiskyn stod satt en skylt där det stod: Silent please, the whisky is sleeping. Tonny köpte med sig en lite flaska whisky. Efter affärerna tog vi tåget ut till London city Airport där vi skulle ta flyget till Köpenhamn. När vi kom dit såg vi två poliser med automatvapen som gick runt, lite läskigt. När vi kom dit fungerade inte datorerna så vi kunde inte checka in själva utan fick vänta tills det var dags att lämna bort bagaget med att checka in och då fick vi inte platser bredvid varandra på flyget. Det ordnades när vi väl satt på planet ändå. Efter att vi checkat in gick vi för att äta och glo i lite affärer. Tonny köpte en whisky och en macka till tåget sen i Sverige eftersom han inte blev riktigt mätt av maten och jag köpte en kaffe och vatten. Vid tio i sex satt vi på flyget och var hemma här på G-gatan vid tolv!!

Inga kommentarer: