söndag, november 28, 2010

Julmarknad i Köpenhemn

I går var jag och Tonny en runda i Köpenhamn för att gå på julmarknaden på Tivoli. Vi tog en sovmorgon och tog inte tåget förrän vid tjugo över elva, vilket var ganska lagom för vi han med det vi ville göra.

När vi kom till Köpenhamn gick vi först en runda på Ströget. Det var ganska kallt och blöt, sen var det väldigt mycket folk vilket var ganska jobbigt men trevligt ändå. Vid ett tillfälle snöade det jätte mycket vilket var både mysigt och lite jobbigt. Vi hade med oss en termos med varmchoklad vilket var väldigt gott när vi gått ett tag. Jag handlade en t-shirt och ett par vinterstövlar, Tonny handlade ingenting men sen så tycker jag mer om att handla.









Efter att vi ätit så gick vi till Tivoli där vi gick en ganska lång runda och tittade på tomtar och andra juliga saker. Vid ett ställe stod det en kvinna och gjorde isskulpturer, väldigt häftiga. Det var ganska mysigt att gå där inne med alla ljus eftersom det var mörkt. Det blev inget handlat eftersom det var väldigt dyrt men där fanns en del som vi var sugna på.















Innan vi åkte med tåget hem så tog vi en kopp kaffe och en bulle på stationen. Trotts att tåget blev 51 minuter försenat blev det en väldigt trevlig och mysig dag.

Inga kommentarer: