tisdag, juli 06, 2010

Stockholm dag 3 + Norrköping dag 1

Dagen började med frukost och packning av de sista grejorna eftersom vi skulle checka ut samma dag. När vi var klara med frukost och utcheckning tog vi pendeltåget till stationen där vi dumpade vår väska i ett skåp. När vi var klara med avlämning av väska tog vi tunnelbanan ut till Globen.

Ute vid Globen gick vi en runda runt Globen och hade lite funderingar om vi skulle åka med en av dem "bollarna" som går utan på Globen men tyckte att man fick var högst upp så kort så vi struntade i det. Vi gick en runda på ett köpcenter som låg där ute i stället och Tonny shoppade ett stort hål i plånboken...









Efter shopping tog vi tunnelbanan in till stan igen och gick en runda i gamla stan där vi såg vår första och enda kändis Herman Lindquist. I gamla stan tog vi en god fika, det var nästan värt det dyra priset. Efter fika och en liten runda till på stan blev det mat och sen gick vi till stationen för att hämta vår väska. Eftersom vi inte kollat upp tiden ordentligt fick vi stressa med maten och sen sitta länge och vänta på stationen. Vid sex tog vi tåget mot Norrköping.


















Eftersom vi inte kom skulle hinna till Norrköping innan tiden för incheckningen på vandrarhemmet så hade Tonny ringt till han som hade vandrarhemmet och eftersom han skulle ut dit där vandrarhemmet ligger så hämtade han oss vi stationen. Snacka om service!!

Ute i Abborreberg där vandrarhemmet ligger fick vi en egen stuga som låg nära vattnet. Efter att vi betalt för stugan och fixat lite tog vi en runda och njöt av det fina vädret och hur lugnt det var ute i Abborreberg. Eftersom vi var trötta blev det tidigt i säng.


Inga kommentarer: