torsdag, juni 24, 2010

Stockholm dag 2

Dagen började rätt så tidigt men äter man frukost lika segt som jag behöver man tid och hotellet serverar inte frukost hela förmiddagen. Det var en okej frukost även om juicen inte var någon höjdare, var typ utspädd Bravo juice. Efter frukosten tog vi pendeltåget in till Centralen för att senare ta tunnelbana och buss ut mot Drottningholm.

När vi var ute vid Drottningholm efter en lång resa från stan så gick vi en runda i parken, vi ville gå en runda i slottet med men det var stängt för allmänheten på grund av bröllopet som skulle hållas fyra dagar senare. Flaggan var hissad så kungafamiljen var antagligen i slottet. När vi gått en bra stund i parken så satte vi oss ner och åt varsin glass. På denna bänk satt Tonny och prata om allt han skulle inför vid det kungliga bröllopet och att han borde ha fått planera det och att han skulle ge Daniel Westling psykmedcin och att de skulle ha burkar efter vagnen och en banderoll med nygifta… Han prata även om Nobelmiddagen och vad han skulle införa där... Bör tilläggas att vi var lite trötta... När vi kände oss klara med parken så satte vi oss och åt bullar vi hade med oss, efter ett tag började vi mata änder med bullar och det hela slutade med att Tonny lockade änder på mig vilket ledde till att där helt plötsligt var ett helt gäng runt mig, dumma Tonny...

























När vi kom in till stan igen gick vi en runda, men tyvärr började det regna så vi frös eftersom dagen börjat fint hade vi båda klätt oss för tunt. När vi var trötta på stan tog vi pendeltåget till hotellet där vi byte om.

















Efter ombyte till varmare kläder åkte vi in till stan igen och hittade en trevlig restaurang där vi åt vår middag, jag åt entrecote med jätte pommes frites till detta drack jag vin. Middagen avslutades med en cafe latte för min del och Tonny drack en cappucino. Kvällen avslutades på en irländsk pub där vi drack gott och såg Brasilien- Nord Korea i fotbolls vm.


Inga kommentarer: