tisdag, februari 23, 2010

London dag 1

Dagen började tidigt redan vid 04.45 ringde klockan. Eftersom vi var rädda att vårt tåg skulle bli försenat på grund av vädret så tog vi 6.23 tåget till Kastrup. När vi kom fram till Kastrup var vi i tid… Timmarna på flygplatsen fördrev vi med att titta på folk, dricka kaffe och kolla i alla affärer.

























Väl på flyget var jag lite nervös eftersom det var en snöstorm på väg men den gick jätte bra och det blev en behaglig flygresa. Jag hade strategiskt valt fönsterplatsen!!



















När vi var framme i London och Heathrow fick vi gå en bit när vi skulle hämta väskan men de kom direkt så vi behövde inte vänta, skönt. När vi hade fått vår väska tog vi Heathrow express tåget in till Paddington station. När vi kom ut från stationen vimsade vi runt lite innan vi hittade vårt hotell, som var ok men inte mer än så.












När vi checkat in och lämnat packningen på rummet åkte vi in till stan där vi först gick en runda på Trafalgar square. Efter det tog vi oss in till Westminster där vi åt och tittade på lite sevärdheter som Big ben och London eye. Vi gick en runda vid Themsen och bestämde oss för att hoppa London eye eftersom jag ibland kan vara lite höjdrädd. Eftersom jag var trött och frös så blev inte turen vid Themsen så lång.
































Kvällen avslutades ganska tidigt med te och lite os.

2 kommentarer:

Anonym sa...

Du glömde den mycket duktiga artisten på Trafalgar som troligen blev hämtad av folket med de vita rockarna när vi gått vidare...

Lisette sa...

Vad kul att du berättar om er resa såhär på bloggen =) Mkt intressant läsning! Nyfiken på fortsättningen!