söndag, maj 10, 2009

Helgens äventyr

Fredag: Hade vi besök av anden och J. Vi bjöd dem på grekiskkyckling med klyftpotatis vilket blev väldigt gott och uppskattat. Efter maten spelade vi en runda Mario kart och även om T envisades med att vinna hela tiden så var det rätt så kul. Efter spelande bjöds det på te/kaffe och nybakade bullar. Vi lekte även gissa musik leken och den gick ok förutom när J satt vid datorn för då gick det bättre för pojkarna.

Lördag: Åkte jag och T ner till Lund för att hälsa på L som ligger på sjukhus. Vi var där en stund och pratade lite med L, drack lite kaffe och umgicks. T:s föräldrar var också där så när det var dags att lämna L i sin sjuksäng körde vi hem till Torp där vi beställde pizza. Kvällen avslutades med kaka, kaffe och filmen "Se upp för dårarna”.

Söndag: Åkte vi hem från Torp. I Lund fick vi vänta en evighet eftersom vi först var lite tidiga + att tåget var tio minuter sent. När vi väl kom hem till Krsd hade tåget kört in den tiden så vi blev bara två minuter sena så vi hann med vår buss hem. Just nu är T på fotbollsplanen och spelar match mot Hjärsås/Värestorps IF. När han kommer hem ska vi äta och sen slappa.

Inga kommentarer: