torsdag, april 16, 2009

Premiär analys!!

I måndags var det då hemma premiär på nya Swedbank stadion, jag, T och 23345 till var där för att se den. Vilket märktes eftersom det både var kö för att komma in och för att komma upp för trapporna på sektion F där jag och T satt. Jag och T satt som sagt ner och hade bra platser. Ståplats var så full att jag tror vissa fick gå hem för de inte såg något. Stadion var jätte fin och häftig. Innan matchen invigde de stadion med lite tal vilket var tråkigt, jag hörde dock inget men tal brukar ju inte var så kul. Något som var roligare var när några gamla MFF som Patrik Andersson och Niklas Skoog sprang in på planen med matchbollen, jag tyckte det var lite fjantigt med Niklas Skoog han är ju knappast en legend men men han är ju alltid kul att se... Den som fick mest jubel och applåder och en stående publik var Bosse Larsson som sprang in och la bollen på mittpunkten. Laget gick in till hymlen (och nej T jag kan inte den bättre än nationalsången) och då kändes det verkligen vilken stämning det kan vara på en fotbollsmatch.

Matchen var ok första halvlek, ganska trist med få chanser. Andra halvlek däremot var mer spännande, första målet kom efter 61 minuter och det var Labinot Harbuzi som gjord det. När det var tio minuter kvar av matchen byte de in min nya favorit Agon Mehmeti som gjorde två mål!!

Matchen slutade 3-0 till Malmö och jag längtar redan till nästa gång vi ska på fotboll igen!!
Vill ni se lite bilder gå in på min Bilddagbok.